BETAALMETHODES

Je kunt bij mij veilig betalen via de volgende betaalmethodes:

Betalen met IDeal 
Betalen met IDEAL, direct betalen in de vertrouwde bankomgeving via je eigen bank.
iDEAL is veilig, snel en makkelijk!

Creditcard
Mollie ondersteunt alle belangrijke globale en gelokaliseerde creditcards.

Bancontact
Kom je uit België dan kun je binnen de vertrouwde betaalomgeving van je eigen bank betalen.

Klarna Achteraf Betalen (+ EUR 1,50)
Betaal jij liever achteraf? Dat kan! Als je kiest voor achteraf betalen met Klarna ontvangt je jouw bestelling in huis en heb je 14 dagen de tijd om jouw bestelling te betalen. Je ontvang automatisch een factuur via Klarna.
Door voor deze betaalmethode te kiezen ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna.
De transactiekosten bedragen EUR 1,50
Klarna voert bij het bestellen een kredietcheck uit en stelt vast of en voor welk bedrag jij je aankoop via deze optie kan doen. Voor vragen over de betaling, neem contact op met Klarna; https://www.klarna.com/nl/klantenservice/.

Paypal
Paypal is wereldwijd de meest gebruikte online wallet. Paypal is een gemakkelijke en veilige manier om online te betalen en geniet veel vertrouwen bij klanten omdat er bij een betaling geen persoonlijke of financiële informatie wordt gedeeld. Bovendien biedt het bescherming voor zowel consument als verkoper.

Sofort Banking
SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties gedaan kunnen worden, zonder dat de consument extra rekeningen hoeft aan te maken. Consumenten loggen in op SOFORT Banking met de gegevens die ze gebruiken om in te loggen op hun eigen internetbankieromgeving. Van hieruit kunnen ze rechtstreeks geld overmaken vanaf hun eigen betaalrekening. SOFORT Banking is TÜV-gecertificeerd, wat garandeert dat het een veilige methode is om te betalen. Beschikbaar in 8 Europese landen; Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Spanje, België en Polen.

© 2020 - 2022 Voor Miauw, de mooiste en meest stijlvolle katten benodigdheden. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel