KLACHTEN

Heb je een klacht? Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over mijn producten of diensverlening. Ik wil je graag verder helpen en de gewenste oplossing bieden.
Je kunt mailen naar: info@voormiauw.nl
Na ontvangst van je klacht ontvang je van mij een bevestiging.
Ik zal deze klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zal ik jou hiervan op de hoogte stellen.
Mijn insteek is om er samen met jou uit te komen.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer jouw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het jou vrij om jouw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

GARANTIE

Ik geef om mijn producten en doe logischerwijze mijn best om deze in topconditie aan jou te leveren. Toch kan het voorkomen dat er een bestelling defect raakt tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zal ik kosteloos zorgdragen voor reparatie of vervanging.


 

 

© 2020 - 2022 Voor Miauw, de mooiste en meest stijlvolle katten benodigdheden. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel