PRIVACYVERKLARING VOORMIAUW.NL

23/10/2020

Je privacy is voor VOORMIAUW van groot belang. Ik houd mij dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij mij en dat ik ze altijd netjes gebruik. In deze privacyverklaring leg ik uit wat ik bij de webwinkel www.voormiauw.nl allemaal doen met informatie die ik over jou te weten kom.

Als je vragen hebt, of wilt weten wat ik precies van jou bijhoud, neem dan contact op via info@voormiauw.nl.

AFHANDELEN BESTELLING
Wanneer je bij mij een bestelling plaatst, gebruik ik je persoonsgegevens om je bestelling netjes en snel voor je af te kunnen handelen. Persoonsgegevens die je ten behoeve van onze dienstverlening aan mij beschikbaar stelt, worden met mijn webwinkelprovider (Mijnwebwinkel), bezorgdienst en betaalprovider gedeeld.

Persoonsgegevens die ik gebruik om je bestelling af te handelen zijn betalingsgegevens, naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres.
De gegevens die nodig zijn om jouw bestelling te verwerken worden i.v.m fiscale bewaarplicht 7 jaar bewaard.

VERSTREKKING AAN DERDEN
Ik werk met bepaalde bedrijven samen, die de hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen. Hieronder leg ik uit met welke bedrijven ik samenwerk.

Voor het afhandelen van de bestellingen werk ik samen met:

  • betaalprovider Mollie B.V. en/of AfterPay
    Na het afronden van je bestelling kun je een betaalmethode selecteren. Kies je voor Mollie B.V. of AfterPay dan nemen zij het laatste deel van je bestelling van mij over, namelijk het betaalproces. Zij zullen enkel gegevens van je vragen die nodig zijn voor het afronden van de betaling.
  • Om jou de betaalmethoden van Klarna aan te bieden, kan ik in de kassa jouw persoonsgegevens in de vorm van contact- en bestelgegevens doorgeven aan Klarna, zodat Klarna kan beoordelen of jij in aanmerking komt voor hun betaalmethoden en deze betaalmethoden voor jou op maat maken. Jouw overgedragen persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met Klarna's eigen privacyverklaring."
  • verzend/bezorgdienst Myparcel
    Als je een bestelling plaatst is het mijn taak om jouw pakket zo snel mogelijk bij je te laten bezorgen. Ik maak gebruik van de diensten van Myparcel. Deze wordt gebruikt om adreslabels te genereren die worden bevestigd op jouw pakket zodat jij je bestelling middels een track & trace code kunt volgen. Het daadwerkelijk uitvoeren en bezorgen van je bestelling ligt in handen van PostNL. Het is daarom voor mij noodzakelijk jouw naam, adres en woonplaatsgegevens met Myparcel en PostNL te delen. Deze gegevens worden alleen gebruikt ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst.
  • webwinkel software MyOnlineStore/Mijnwebwinkel
    Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van mijn verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding. Als je een bestelling plaatst heb ik jouw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer nodig. Na het afronden van je bestelling worden je gegevens enkel nog gebruikt voor doeleinden die nodig zijn voor onze administratieve verplichtingen.

CONTACTFORMULIER
Met het contactformulier op de website kun je mij vragen stellen. Hiervoor gebruik ik jouw e-mailadres, telefoonnummer en naw-gegevens.
Ik bewaar deze informatie totdat ik zeker weet dat jij tevreden bent met mijn reactie.

NIEUWSBRIEF
Je kunt je abonneren op mijn nieuwsbrief. Hierin lees je nieuwtjes, tips, aanbiedingen en informatie over mijn producten en diensten. Wanneer je je wilt abonneren op mijn nieuwsbrief krijg je een aanmeldlink toegezonden op het e-mailadres waarmee je je wilt inschrijven. Pas wanneer je de aanmelding activeert sta je daadwerkelijk ingeschreven voor de nieuwsbrief. Je e-mailadres wordt op deze manier dus alleen met jouw digitale toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat je het abonnement opzegt. Dit kan op ieder moment. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink.

VERSTREKKING AAN ANDERE BEDRIJVEN EN INSTELLINGEN
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geef ik jouw persoonsgegevens onder geen enkele voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als ik dat wettelijk verplicht ben.

GOOGLE ANALYTICS
Ik gebruik Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers mijn webwinkel gebruiken. Ik heb een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Ik heb Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Gegevens worden via Google Analytics na 14 maanden verwijderd.

COOKIES
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt jouw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in jouw browser.

BEVEILIGING
Beveiliging van persoonsgegevens is voor mij van groot belang. Ik zorg dat je gegevens bij mij goed beveiligd zijn. Ik pas de beveiliging steeds aan en let goed op wat er mis kan gaan. Om de beveiliging optimaal te kunnen garanderen hebben ik met alle verwerkers een verwerkersovereenkomst gesloten.

WIJZIGINGEN IN MIJN PRIVACYVERKLARING
Wanneer mijn webwinkel wijzigt, moet ik natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.

INZAGE, WIJZIGEN EN VERWIJDEREN VAN JE GEGEVENS
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens ik van jou heb, kun je altijd contact met mij opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens ik heb en wat ik daarmee doe
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die ik heb
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat ik zeker weet dat ik geen gegevens van de verkeerde persoon aanpas of verwijder.

KLACHT INDIENEN
Als je vindt dat ik je niet op de juiste manier help, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

CONTACTGEGEVENS
Voormiauw.nl
van Ostadelaan 69
2282VG Rijswijk (geen bezoekadres)
info@voormiauw.nl

© 2020 - 2021 Voor Miauw, de mooiste en meest stijlvolle katten benodigdheden. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel