VALERIAAN

Vorige Artikel 12 van 13 Volgende
€ 6,35 (inclusief btw)

NIPNAPS VALERIAANWORTEL GROF

Als je getuige bent geweest van het effect dat kattenkruid kan hebben op jouw kat, wacht totdat je ze bezig ziet met de NipNaps valeriaanwortel!

Valeriaan is gekend om zijn kalmerende en rustgevende eigenschappen op de mens. Maar wist je dat het ook een onweerstaanbaar euforisch effect heeft bij katten?

Voordelen:
-De wortel bevat valerinone die een vergelijkbare reactie opwekt bij katten zoals bij nepetalactone in kattenkruid. Valeriaan geeft een heel bijzondere geur vrij, die vaak door mensen vergeleken wordt met geurende sokken. Maar katten zijn er dol op vermits ze net sterk aangetrokken worden door deze geur.
-Het zal de kat een kleine energie-boost geven gevolgd door een ‘zen’ periode waar hij of zij volledig tot rust komt.
-Als alleen het beste voor jouw katten goed genoeg is, dan biedt NipNaps de meest kwalitatieve kattenkruiden aan die vandaag beschikbaar zijn.
-NipNaps worden verpakt in een kleine dosis in luchtdichte potjes, zodat de geur lang bewaard blijft en het kattenkruid zich niet op termijn gaat mengen met de geur van een plastic verpakking zoals dat in de meeste gevallen wordt aangeboden.
-NipNaps probeert de kruiden 99,9% zuiver te houden opdat jouw kat er op een veilige en vooral gezonde manier van kan genieten.
-NipNaps kattenkruiden bevatten geen chemicaliën of sprays en alleen gedroogde kippenmest wordt in het seizoen gebruikt om de biologische activiteit in de bodem te verhogen.

Materiaal:
De NipNaps ‘Valeriaan’ is samengesteld uit gedroogde valeriaanwortel uit Polen.

Wat is valeriaan
Terwijl de menselijke reactie er één is van sedatie en ontspanning, worden katten gedreven in een euforische razernij door de geur van valeriaan en beïnvloedt de huiskat op een vergelijkbare manier als die van kattenkruid. Voor de mens, heeft valeriaan een ongebruikelijke geur die lijkt op bezwete sokken. Katten zijn al eeuwen van nature aangetrokken tot de Valeriaan. In klinische studies werd bewezen dat katten die 10 mg/kg van een valeriaanextract verteerd hadden een significante daling van onrust, angst en agressief gedrag te noteren was. Valeriaan als een geur stimulatie wordt aanbevolen door de Feline Advisory Bureau.

Is het OK dat mijn kat valeriaan eet?
Valeriaan is een veilig kruid voor jouw kat, maar we raden niet aan hem te laten eten van de wortel. Voor maximaal plezier kun je deze valeriaan het best verwerken in speeltjes.

Hoe lang kan ik valeriaan bewaren?
Dankzij de luchtdichte glazen potjes blijven de NipNaps kruiden veel langer geuren. Als de potjes op een koele plaats worden opgeslagen (ja, zelf in de ijskast), kan NipNaps valeriaan zelfs langer dan 18 maanden houden.

Merk:
Tabby Tijger

© 2020 - 2022 Voor Miauw, de mooiste en meest stijlvolle katten benodigdheden. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel