NIPNAPS CATNIP FIJN

Vorige Artikel 10 van 13 Volgende
€ 4,75 (inclusief btw)

NIPNAPS CATNIP FIJN

De NipNaps ‘Catnip Fijn’ is een zeer fijn gemalen mix.

Je kunt de Catnip Fijn gebruiken om bijvoorbeeld wat uit te strooien op de krabpaal, op of in de favoriete speeltjes van jouw kat of gewoon ergens in de woning.

Voordelen:
- Omdat jouw kat zal genieten van kattenkruid is dit een geweldige traktatie die gebruikt kan worden bij een training, of om jouw kat aan te moedigen een krabpaal te gebruiken of in haar eigen bed te slapen.
-Je kunt kattenkruid gebruiken als middel om jouw kat te trainen en haar gezond te houden, zonder dat ze het weet.
- Als alleen het beste voor jouw katten goed genoeg is, dan biedt NipNaps de meest kwalitatieve Catnip aan die vandaag beschikbaar is.
- Het is ook een goede manier om jouw kat tot beweging te stimuleren, het kan zelfs helpen jouw kat te laten ontspannen. Wat de reden ook is, het is leuk!
-NipNaps kattenkruid is allemaal natuurlijk en organisch, en is volkomen veilig in te nemen. In feite, in de natuur eten wilde katten soms een beetje kattenkruid vermits dit helpt bij de spijsvertering.
-NipNap ‘kattenkruid’ is verpakt in een kleine dosis in luchtdichte potjes, zodat de geur bewaard blijft en het kattenkruid zich niet op termijn gaat mengen met de geur van de plastic verpakking zoals dat in de meeste gevallen wordt aangeboden. Bovendien zijn de potjes makkelijk afsluitbaar.
- Dankzij de luchtdichte glazen potjes blijven de NipNaps kruiden veel langer geuren. Als de potjes op een koele plaats worden opgeslagen (ja, zelf in de ijskast), kan NipNaps kattenkruid zelfs langer dan 12 maanden houden.

Is té veel kattenkruid schadelijk voor mijn kat?
Technisch gezien niet. De meeste katten lijken te voelen wanneer ze genoeg hebben gehad. Zoals met alle dingen in het leven, té veel van alles kan slecht zijn. In zeer zeldzame gevallen kunnen sommige katten gaan hoesten en een haarbal uitbraken als ze in contact komen met té veel kattenkruid. Als jouw kat nooit kattenkruid eerder heeft gehad, raden wij je aan het langzaam te introduceren in kleine proporties. Als je niet zeker bent kan je altijd contact opnemen met jouw dierenarts.

Materiaal:
-Dit is een speciale mix van de beste zaadstammen uit de regio Northwest Pacific in de Verenigde Staten en Canada.
-Kattenkruid is een overgebleven kruid uit de muntfamilie.
-Het kattenkruid werd geoogst tijdens de piek van het seizoen en zorgvuldig vers verwerkt om een goede droging voor een ultieme potentie te garanderen.
-Vervolgens worden de kruiden met de hand gezeefd wat ervoor zorgt dat je geen ’stengels’ of uitgedroogd oud bruin-geel kattenkruid in de potjes terugvindt wat (helaas) veelal in de winkels te koop is.
-NipNaps probeert de kruiden 99,9% zuiver te houden opdat jouw kat er op een veilige en vooral gezonde manier van kan genieten.
-NipNaps kastenkruiden bevatten geen chemicaliën of sprays en alleen gedroogde kippenmest wordt in het seizoen gebruikt om de biologische activiteit in de bodem te verhogen.

Inhoud:
De inhoud van dit potje bedraagt ongeveer 15 gram.

Merk:
Tabby Tijger

© 2020 - 2022 Voor Miauw, de mooiste en meest stijlvolle katten benodigdheden. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel